Ajatuksia

Ajankohtaista kuntamarkkinointia

Ajankohtaista kuntamarkkinointia

 

Iloinen Inkoo!

Kuntaliiton tutkimuksen (2019) mukaan yhä useammat kaupungit panostavat määrätietoisesti omaan markkinointiinsa. Kuntamarkkinointiin käytetään aiempaa enemmän resursseja, sisäisiä strategioita sovitaan ja yhä useammin myös luotetaan ulkoiseen ammattitaitoon tarpeen vaatiessa. Tavoite on usein houkutella enemmän uusia asukkaita tai kasvattaa alueen turismia.

Onko sinun kuntasi samoilla jäljillä? Mitä erityisiä tavoitteita ja tarpeita teillä on? Onko visuaalinen ilmeenne, toiminnallisuudet kotisivuillanne ja markkinointiviestinne ajan tasalla?  Tiedättekö missä, koska ja kenelle markkinoida, niin kustannustehokkaasti kuin mahdollista?

Olemme monen vuoden ajan työskennelleet monen kunnan kanssa, mm. uudistaen ja vahvistaen kuntabrändejä ja markkinoiden sekä asuin- että matkailualueita. Kuntien kanssa tiiviissä yhteistyössä olemme luoneet konsepteja, viestintästrategioita ja kampanjoita. Päämäärätietoinen markkinointi mahdollistaa sen, että asiakas saa kaiken mahdollisen hyödyn irti panostuksestaan.

Tutustu viimeisimpiin töihimme: Inkoon kaupungin muuttokampanjaanParaisten Aurinkokaaren asuinalueen sivuihin tai Oikea pieni kaupunki konseptiimme.

Tarvitseeko sinun kuntasi apua viestinnässä? Haluatteko lisää asukkaita, näkyä enemmän tai kohentaa ulkoasuanne?

Ota yhteyttä asiakkuuspäällikköömme Hannaan jos haluat kuulla lisää!  hanna.sjobring@acomm.fi

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications