Uutiset

Annika Welling-Nyberg aloittaa viestinnän suunnittelijana Å Communicationsilla

Annika Welling-Nyberg aloittaa viestinnän suunnittelijana Å Communicationsilla

 

Uusi vuosi toi Å:n tiimiin uuden jäsenen: Annika Welling-Nyberg on aloittanut Å Communicationsilla viestinnän suunnittelijana. Lämpimästi tervetuloa tiimiin Annika!

Mistä tulet Å Communicationsiin ja mikä on lempiasiasi viestinnässä?

– Olen luonnontieteiden kandidaatti ja biologian lisäksi olen opiskellut luontokuvausta, luovaa kirjoittamista sekä visuaalista suunnittelua. Usean vuoden ajan hankin lisätienestiä freelance-valokuvaajana, mitä kautta päädyin myös viestintätehtäviin. Lukeminen on aina ollut tärkeää minulle ja nautin kovasti siitä, kun keksin hyvin istuvan muotoilun – yksinkertainen on usein kaunista. Hauskinta viestintätoimistossa viestinnän suunnittelijana työskentelemisessä on se, että pääsee jatkuvasti tutustumaan uusiin aihealueisiin ja ihmisiin. Maailmassa on paljon jännittäviä asioita tutkittavana!

 

Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?

– Vapaa-ajalla nautin perheeni kanssa olemisesta. Lisäksi luen, pyöräilen, ulkoilen luonnossa, puuhastelen puutarhassa, käyn mökillä Paraisilla, tapaan ystäviä, pyyhin pölyjä kirjoituskoneistani sekä pohdiskelen. Seisoskelen aika paljon jalkapallokentän laidalla ja joskus toimin vapaaehtoisdoulana. Vaikka hauskaa tekemistä on paljon, arvostan myös vapaa-aikaa vailla sen kummempia suunnitelmia.

 

Mitä toivot uudelta vuodelta 2022?

– Aloitin vuoden uudessa työssä, josta olen todella iloinen. Odotan innolla oppivani viestinnästä lisää kokeneilta kollegoiltani samalla kun pääsen haastamaan itseäni laadukkaan tekstin ja kuvien tuottamisessa eri asiakkaille. Lisäksi toivon, että vuonna 2022 pääsen osallistumaan moniin kulttuuritapahtumiin ja elämään muutenkin vapaampaa elämää!

 

Å Communications on viestintään, visuaaliseen muotoiluun ja verkkosuunnitteluun erikoistunut toimisto. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sanna Sarelius

Toimitusjohtaja

Freja Harkke

Projektipäällikkö

Hanna Sjöbring

Projektijohtaja
Kristiina Teppo

Author Kristiina Teppo

More posts by Kristiina Teppo
Å Communications