Freja Harkke on Å Communicationsin uusi toimitusjohtaja

Å Communications saa uuden toimitusjohtajan. Rekrytointi tehtiin sisäisesti, ja uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty asiakkuusjohtaja Freja Harkke.

Freja on työskennellyt Å Communicationsilla syksystä 2021 lähtien toimenkuvanaan projektinhallintaa ja myyntiä.

“Kiitän yhtiön hallitusta luottamuksesta ja odotan innolla, että pääsen kehittämään Å:n toimintaa yhdessä tiimin kanssa. Toivotan Sanna-Marialle onnea uusissa haasteissaan!”

Frejalla on vankka kokemus markkinoinnin ja viestinnän tehtävistä, ja hän on toiminut johtotehtävissä muun muassa teknologia- ja koulutusaloilla.

Sanna-Maria Sarelius, Å:n toimitusjohtaja ja osakas vuodesta 2017 lähtien, jatkaa markkinoinnin ja brändäyksen parissa yrittäjänä.

“Olen erittäin iloinen, että olemme löytäneet uuden toimitusjohtajan omista riveistämme, ja olen vakuuttunut, että Å tulee kukoistamaan Frejan johdolla.”

“Sarelius on tehnyt erinomaista työtä, ja hänellä on ollut ratkaiseva rooli Å:n menestyksessä, sanoo hallituksen puheenjohtaja Tom Simola. Sarelius on ollut mukana alusta asti ja rakentanut Å:n liiketoimintaa. Haluan esittää suuret kiitokset hänelle ja samalla toivottaa Å:n uusi toimitusjohtaja Freja Harkke tervetulleeksi uuteen rooliinsa. Harkken laaja osaaminen tulee viemään Å:ta kohti uusia menestyksiä.”

Freja Harkke aloittaa tehtävässään 1. lokakuuta 2023. Sanna-Maria Sarelius päättää toimensa 31. lokakuuta.

Auli

Author Auli

More posts by Auli
Å Communications