Uutiset

Freja Harkke on Å:n uusi projektipäällikkö

Freja Harkke on Å:n uusi projektipäällikkö

 

Tiimimme on saanut vahvistusta uudesta projektipäälliköstä, hän on Freja Harkke! Freja aloitti työnsä 1.9.2021 ja tulee huolehtimaan mm. Å:n projektijohtamisesta ja asiakashankinnasta.

1. Kuka olet ja miten löysit luoksemme?

– Nimeni on Freja ja asun Turun keskustassa kahden poikani, mieheni ja harjasgekkomme kanssa.

Tarinani Å Communicationsille päätymisestä alkaa paikallislehden lukemisesta. Å:ta käsittelevässä artikkelissa mainittiin toimiston kaipaavan vahvistusta projektijohtamiseen. Mielestäni 20 vuoden kokemukseni juuri kyseiseltä alalta sekä markkinoinnista ja viestinnästä sopivat täydellisesti työnkuvaan, joten otin yhteyttä toimitusjohtajaan Sannaan.

Olen aikaisemmin työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän johtoasemissa teknologia-, koulutus- ja kulttuurialoilla. Olen myös toiminut konsulttina keskittyen asiakkaiden tukemiseen sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä sekä mediasuhteissa. 

2. Mitä odotat eniten työltäsi Å:lla?

– Odotan innolla tietenkin erilaisten asiakasprojektien parissa työskentelyä sekä Å:n asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin tutustumista. Sen lisäksi tulen vahvistamaan uusasiakashankintaa. Siitä tulee varmasti hauskaa ja haastavaa. Koska Å on kasvava yritys, on myös tarpeen kehittää yrityksen toimintatapoja ja prosesseja. Sellaisesta työstä minulla onkin kokemusta, joten tartun mielelläni toimeen.

Vastatakseni kuitenkin kysymykseen: eniten odotan monipuolista tehtävänkuvaa ja sitä, että pääsen oppimaan uutta!

3. Kuvaile, miltä unelmapäiväsi näyttää!

– Unelmapäivänäni nautin lämmöstä ja auringonpaisteesta perheeni seurassa, mieluiten purjeveneellä seilaten kauniissa saaristossamme – toki Tukholman tai Kroatian saaristot kelpaavat myös… Päivällisen syömme jossain tunnelmallisessa ravintolassa ja alkuun nautin lasillisen kuivaa ja kylmää kuohuvaa – lempijuomaani.

Kiva saada sinut mukaan kuvioihin Freja, lämpimästi tervetuloa Å:n porukkaan! ❤

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications