Uutiset

Haemme asiakkuuspäällikköä!

By 10/06/2022 15 kesäkuun, 2022 No Comments

We’re hiring!

Nautitko merkityksellisestä viestinnästä ja pirteästä työtahdista? Arvostatko sujuvan yhteistyön riemua, mutta tartut myös itsenäisesti toimeen? Kiinnostaako myös verkkokehitys ja digimarkkinointi? Saatat olla etsimämme työkaveri! 

Haemme asiakkuuspäällikköä! 

Å:n asiakaspäällikkönä pääset vastaamaan asiakkuuksista, vetämään mielenkiintoisia projekteja sekä koordinoimaan erilaisia tuotantoja. Sinulle on luontevaa olla ihmisten kanssa tekemisissä, kiinnostut asioista ja ilmiöistä ja pidät langat tiukasti käsissäsi.

Toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta,
  • projektijohtamiskokemusta mainos- tai viestintätoimistosta ja/tai kokemusta markkinoinnin ja viestinnän johtamisesta
  • hyviä yhteistyötaitoja, kehittämisotetta ja kiinnostusta viestinnän ja markkinoinnin monipuoliseen kenttään

Työkielet ovat suomi ja ruotsi. Työ on kokoaikainen ja Å:n työntekijöillä on mahdollisuus joustavaan etätyöhön. Työn aloitus sopimuksen mukaan, mielellään jo elokuussa.

Å Communicationsilla sinua tsemppaa iloinen ja mukava työporukka, uusissa ja viihtyisissä työtiloissa Turun keskustassa! Kasvavassa ja kehittyvässä viestintätoimistossamme pääset osaksi monipuolisia ja inspiroivia projekteja ja hankkeita.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen toimitusjohtaja Sanna-Maria Sareliukselle osoitteeseen sanna.sarelius@acomm.fi 30.6. klo 23:59 mennessä. Voit myös soittaa Sanna-Marialle, joka antaa mielellään lisätietoja: 040 730 6075.

Sanna-Maria Sarelius

Toimitusjohtaja
Kristiina Teppo

Author Kristiina Teppo

More posts by Kristiina Teppo
Å Communications