Uutiset

Henrika Laurila on Å Communicationsin uusi asiakkuuspäällikkö

Henrika Laurila on Å Communicationsin uusi asiakkuuspäällikkö

 

Tutustu Å:n uuteen asiakkuuspäällikköön, maskulaiseen Henrika Laurilaan.

Minä

Puoliso, kahden pojan äiti ja vähän urheiluhullu. Tykkään siitä, että kaikilla on hauskaa ja hyvä olla.

Mitä odotan ja miksi?

Odotan, että pääsen toteuttamaan siistejä projekteja ammattilaisten tiimissä, mielenkiintoisten asiakkuuksien ja projektien parissa.

Suhtaudun intohimoisesti projekteihin, joissa saan kohdata monipuolisesti ihmisiä, sidosryhmiä ja toimialoja, sekä pääsen auttamaan ja ratkomaan ”ongelmia” useista eri näkökulmista.

Olen työskennellyt markkinointiviestinnän ja niiden asiakkuuksien parissa kohta 15 vuotta.

Kokemusta löytyy paljon eri toimialoista. Kuitenkin erityisesti sydäntäni lähellä ovat hyvinvointi, elintarvike- ja ruoka-ala sekä lapsiin liittyvät asiat.

Ydinosaamistani ovat myynnin, brändien, markkinoinnin, konseptien ja projektien strateginen suunnittelu, toteuttaminen, kehittäminen ja johtaminen.

Å:n kanssa voin jakaa samat arvot hyvällä omallatunnolla. Täällä uskon myös pääseväni käyttämään osaamistani monipuolisesti hyväksi, unohtamatta merkityksellisyyden näkökulmaa.

Minun taustani?

Koulutukseltani olen alun perin loogisesti ravintolakokki ;), jonka jälkeen onkin sitä vettä virrannut aika lailla Aurajoessa.

Nyttemmin olen syventänyt osaamistani palvelumuotoilun parissa, josta olen saanut paljon eväitä ihmis- ja asiakaslähtöiseen suunnitteluun ja tekemiseen.

Lisäksi olen opiskellut ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi. Tätä kautta olen saanut elintärkeää ymmärrystä itseeni ja sitä kautta kanssaihmisiin, sekä työssä että siviilissä.

Salkustani löytyy siis työkaluja oman ja tiimin maksimaalisen potentiaalin löytämiseen, kehittämiseen sekä eri elämän osa-alueiden lempeään mutta tehokkaaseen johtamiseen.

Työn lisäksi?

Vapaa-aikaani vietän perheeni kanssa puuhaillen. Minulla on puoliso, kaksi poikaa sekä vähän (lue: aika paljon) eläimiä. 😊

Minut löytää myös säännöllisesti lenkkipolulta, jonne lähden hakemaan uusia luovia ideoita. Tasapainoa tälle antavat jooga, pilates ja meditointi.

Rakastan hyvää ruokaa ja ruoanlaittoa, kun se ei ole pakollista. 😊

Olen innokas DIY-harrastaja, ja nautin kovasti oman kädenjälkeni näkemisestä. Tästä syystä minulla onkin kotona tai mökillä usein monen kokoisia remontti-, rakennus- ja askarteluprojekteja käynnissä.

Veronica Aspelin

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications