Uutiset

Kristiina Teppo aloittaa viestintäsuunnittelijana ja sisällöntuottajana

By 09/09/2021 22 syyskuun, 2021 No Comments

Kristiina Teppo aloittaa viestintäsuunnittelijana ja sisällöntuottajana

 

Tutustu Å:n uuteen viestintä­suunnittelijaan ja sisällön­tuottajaan, taivalkoskelaislähtöiseen Kristiina Teppoon! Kristiina sijaistaa Veronica Aspelinia, joka jää äitiysvapaalle syyskuussa.

1. Mikä sai sinut hakemaan juuri tätä työtä?

–  Tiesin jo opiskeluaikana haluavani työskennellä kielten ja viestinnän parissa. En kuitenkaan ajatellut löytäväni niiden täydellistä yhdistelmää Turusta, aikaisemmasta opiskelukaupungistani. Kun näin Å:n työpaikkailmoituksen, oli hakemuksen lähettäminen minulle itsestäänselvyys – tämähän on unelmatyö!

2. Mitä erityistaitoja sinulla on sen lisäksi, että olet loistava viestijä?

–  Minulla on harvinaisen hyvä huumorintaju ja olen taitava pakkaamaan matkalaukkuja. Melko maistuvaa vegaanista omenapiirakkaa osaan leipoa myös.

3. Mitä odotat eniten Å:lla työskentelyltä?

–  Minulla on paljon asiaosaamista viestinnästä ja kielistä, mutta olen myös hyvin luova. Odotan innolla sitä, että pääsen yhdistämään nämä ominaisuudet arjen työssä, kun luon mielenkiintoisia tekstejä ja sisältöä asiakkaillemme. Lisäksi on mahtavaa päästä osaksi toimiston työtä brändien ja konseptien kehittämisen parissa, minusta on hirveän hauskaa keksiä esimerkiksi sloganeja!

Lämpimästi tervetuloa mukaan tiimiin, Kristiina! ❤

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications