Uutiset

Maria Rautio-Runeberg on Å Communicationsin uusi viestintäasiantuntija

By 17/05/2022 18 toukokuun, 2022 No Comments

Maria Rautio-Runeberg on Å Communicationsin uusi viestintäasiantuntija

Å:n porukka sai toukokuussa uuden, aidosti paljasjalkaisen turkulaisen työkaverin, kun Maria Rautio-Runeberg hyppäsi mukaan kuvioihin. Aikaisemmin muun muassa WWF:llä viestinnän asiantuntijana ja Earth Hour -ympäristötempauksen tuottajana työskennellyt Maria vahvistaa Å:n tiimiä sekä teroitetulla kynällään että video- ja someosaamisellaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tiimiin, Maria!

Millainen opiskelu- ja työtaustasi on?

– Valmistuin medianomiksi vuonna 2010 ja viime syksynä aloitin digitaalisten mediapalvelujen YAMK-opinnot. Opintoni ovat nyt opparia vaille valmiit! Olen tehnyt töitä media-alalla kohta 15 vuotta ja tittelirepertuaaristani löytyy vaikka ja mitä; toimittaja, päätoimittaja, videotuottaja, sisältöstrategi, viestintäasiantuntija… Olen työskennellyt muun muassa Ylellä, Luonto-Liitossa, WWF:llä ja Radio Novalla.

Mitä odotat eniten työltäsi Å:lla?

– Olen trenditermeillä ilmaistuna media-alan generalisti; aika hyvä monessa asiassa. Rakastan kielikikkailuja, kauniiden kuvien ottamista sekä luovaa ideoimista. Å:lla uskon pääseväni suunnittelemaan ja toteuttamaan monikanavaista, vaikuttavaa sisältöä sekä ottamaan kaiken hyödyn irti laajasta osaamisestani. Uskon ja toivon pääseväni tekemään myös vastuullisuusviestintää, joka on erityisen lähellä sydäntäni. Viestinnällä on valtava vaikutus meihin kaikkiin ja toivon pääseväni tekemään työlläni maailmasta edes vähän paremman paikan.

Miltä unelmiesi kesäpäivä näyttää?

– Unelmieni kesäpäivään sisältyy perhettä, ystäviä, naurua, auringonpaistetta, meri ja kiireettömyyttä. Todella kuumina päivinä on myös ihana mennä metsään hellettä pakoon ja nauttia rauhasta.

Å Communications on viestintään, visuaaliseen muotoiluun ja verkkosuunnitteluun erikoistunut toimisto. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Sanna Sarelius

Toimitusjohtaja

Freja Harkke

Projektipäällikkö

Hanna Sjöbring

Projektijohtaja

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications