Åletko sinä uusi sisällöntuottajamme?

Pysyykö kynä kädessäsi ja runosuonesi sykkii? Tekstiä syntyy aiheesta kuin aiheesta – ja hinkusi tuottaa sisältöjä on loputon. Kun sisältö niin vaatii, osaat myös vähentää runoilua ja kaivaa esille faktapohjaisen uutislukijan äänen – aina asiakkaan tarpeen mukaan.   

Jos tämä tiivistelmä kuulostaa sinulta, saatat olla kaipaamamme vahvistus sisällöntuotannon puolelle. Ei muuten haittaa, vaikka kymmensormijärjestelmäkin sinulta sujuu – meillä saat kynän lisäksi myös näppäimistön käyttöösi. 

Å Communications on viestintätoimisto, jolla on vahvat juuret strategisessa viestinnässä ja visuaalisessa suunnittelussa. Tiimimme koostuu graafikoista, viestinnän asiantuntijoista, verkkokehittäjistä ja asiakkuuspäälliköistä. Asiakasportfoliomme on monipuolinen; kunnista, ympäristöjärjestöistä ja säätiöistä aina korkeakouluihin, mediayhtiöihin ja yrityksiin. Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa, mutta työskentelemme asiakkaiden kanssa ympäri maata ja myös ulkomailla. 

Mitä toivomme sinun olevan?  

  • Olet luova, idearikas ja itseohjautuva tyyppi, jolla on suomen ja ruotsin kieli hallussa.   
  • Facebook, Instagram, LinkedIn ja TikTok ovat sinulle tuttuja viestintäkanavia ja osaat muotoilla kuhunkin kanavaan sopivan viestin. 
  • Olet jo kerryttänyt jonkin verran alan kokemusta mutta meille on tärkeintä, että innostut eri aiheista ja hallitset kieliopin kuin vettä vaan. 
  • Sinulla on takana esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai journalismin opintoja. 
  • Ja aina vaan plussaa, jos hallitset esimerkiksi valokuvauksen ja somemarkkinoinnin. 

Oletko etsimämme sisällöntuottaja? Hae paikkaa viimeistään 12.12.2023. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi toimitusjohtaja Freja Harkkelle osoitteeseen freja.harkke@acomm.fi.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja toivomme voivasi aloittaa työsuhteen mahdollisimman pian. Freja vastaa myös sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisiin kysymyksiin numerossa 040 5220 992. 

Odotamme innolla hakemustasi!

Auli

Author Auli

More posts by Auli
Å Communications