Kemiönsaari – visuaalisen ilmeen uudistus

Vuonna 2022 Å Communications uudisti Kemiönsaaren visuaalisen identiteetin. Asiakas halusi modernin ja käyttäjäystävällisen logon, joka tuo välittömästi mieleen saaristokunnan. Työhön sisältyi myös uusien ydinviestien luominen Kemiönsaarelle.

Å loi uuden kuntalogon, joka pohjautui Dragsfjärdin kylän vanhaan, potkuria esittävään kuntavaakunaan. Värimaailmaa ja typografiaa päivitettiin ja yksinkertaistettiin. Uudessa logossa on tummansininen väri ja potkuri tuo välittömästi mieleen merenläheisen kunnan. Logo on kaksikielinen, kuten kuntakin.

Markkinointitarkoituksiin Å loi kolme uutta ydinviestiä suomeksi ja ruotsiksi. Yksi slogan kuuluu ”Vähemmän kiirettä, vähemmän hälinää”, ja kuvaa rauhallista tunnelmaa Kemiönsaarella. Täällä voit rentoutua, olitpa sitten paikallinen, vapaa-ajan asukas tai satunnainen vierailija. ”Kaikempaa elämää” -slogan puolestaan on sanaleikki, jossa Kemiönsaaressa on kaikkea enemmän – enemmän luontoa, enemmän kulttuurielämää, enemmän yhteisöllisyyttä ja enemmän rauhaa. Kaikkea enemmän – kaikempaa elämää!

Leave a Reply