Uutiset

Rohkea ja nykyaikainen vuosikertomus 103-vuotiaalle Åbo Akademin säätiölle

By 26/06/2020 No Comments

Rohkea ja nykyaikainen vuosikertomus 103-vuotiaalle Åbo Akademin säätiölle

Åbo Akademin säätiöllä on monta rautaa tulessa epätavallisesta koronakeväästä huolimatta. Olemme olleet mukana toteuttamassa muun muassa kattavaa vuosikertomusta, useita lehdistötiedotteita, kuukausittaisia uutiskirjeitä sekä markkinointivideoita.

Olemme tuottaneet Åbo Akademin vuosikertomuksen vuodesta 2017 alkaen, painettuna ja digitaalisena. Tiimimme on tehnyt haastatteluja, kirjoittanut artikkeleita, luonut graafisia painoksia, suunnitellut ja valvonut valokuvauksia vuosikertomusta varten. Säätiön tunnuslause on ”luoda tulevaisuutta” mitä he myös toteuttavat tukemalla tieteellistä tutkimusta sekä ylläpitämällä museoiden taiteaarteita ja arkkitehtonisesti arvokaita rakennuksia tuleville sukupolville. Olemme toteuttaneet visuaalisesti raikkaan ja ennakkoluulottoman vuosikertomuksen leikkisillä väreillä ja mm. valokuvaaja Jenni Virran ottamilla henkilöpotreteilla. Voit tutustua digitaaliseen vuosikertomukseen paremmin alla. Painetun version voi tilata Åbo Akademin säätiöltä. Lue koko vuosikertomus täällä.

Tarvitsetko apua visuaalisesti puhuttelevan, muodoltaan ja sisällöltään kiinnostavan vuosikertomuksen tekoon?
Ota yhteyttä toimitusjohtaja Sanna-Maria Sareliukseen, puh. 040 730 60 75 tai lähetä sähköpostia: sanna.sarelius@acomm.fi

Author admin

More posts by admin
Å Communications