Nyheter

Annika Welling-Nyberg ny kommunikationsplanerare på Å Communications

Annika Welling-Nyberg ny kommunikationsplanerare på Å Communications

 

Annika Welling-Nyberg har börjat som kommunikationsplanerare på Å Communications. Varmt välkommen med i teamet Annika!

Berätta om din bakgrund! Varför intresserar kommunikation dig?

– Jag har en kandidatexamen i naturvetenskaper, och vid sidan om biologi har jag studerat naturfotografi, kreativt skrivande samt visuell design. Under flera år extraknäckte jag som frilansfotograf och via det sökte jag mig till kommunikationsuppgifter. Läsning har alltid varit viktigt för mig och jag finner stor glädje i att klura ut en formulering som sitter bra – enkelt är ofta snyggt. Jag tror att det roligaste i arbetet som kommunikatör på en byrå är att man ständigt kommer i kontakt med nya ämnesområden och människor. Det finns massor av spännande saker att utforska!

Vad tycker du om att göra på fritiden?

– På fritiden tycker jag om att vara med min familj och om att läsa, cykla, vara ute i naturen, greja i trädgården, åka till stugan i Pargas, träffa vänner, damma av mina skrivmaskiner och kontemplera. Jag står en hel del vid fotbollsplanen och ibland fungerar jag som frivillig doula. Trots att det finns så mycket roligt att göra, uppskattar jag också oplanerad fritid.

Vad önskar du av det nya året 2022?

– Jag inledde året med nytt jobb och är väldigt glad och entusiastisk över det. Jag ser fram emot att få lära mig mer om kommunikation av mina erfarna kolleger, samtidigt som jag får utmana mig själv i att producera bra texter och bilder för olika kunder. Dessutom önskar jag att jag kan ta del av många kulturevenemang och utställningar och allmänt leva ett friare liv år 2022!

Å Communications erbjuder ett omfattande utbud av tjänster inom kommunikationsplanering, visuell design och webbdesign. Ta kontakt om du vill veta mer!

Sanna Sarelius

Verkställande direktör

Freja Harkke

Projektchef

Hanna Sjöbring

Projektchef

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications