Är du vår nya innehållsproducent?

Är tangenbordets knatter ljuv musik för dina öron? Upplever du ständig skrivarglädje och texterna strömmar ur dig på löpande band? Producerar du med lätthet allt från journalistiska texter och pressmeddelanden till some-copyn och marknadsföringstexter? Då är du kanske personen vi söker!  

Å Communications är en kommunikationsbyrå med starka rötter inom strategisk kommunikation och visuell design. Vårt team består av grafiker, kommunikationsexperter, webbutvecklare och kundansvariga. Vår kundportfölj är mångsidig: vi jobbar med allt från kommuner, miljöorganisationer och stiftelser till högskolor, mediebolag och företag. Vårt kontor ligger i centrala Åbo, men vi arbetar med kunder över hela landet och även utomlands.  

Hurudan hoppas vi att du är? 

  • Du är kreativ, idérik och självgående, och kommunicerar obehindrat på både svenska och finska. 
  • Facebook, Instagram, LinkedIn och TikTok är bekanta kommunikationskanaler för dig och du vet hur man formulerar slagkraftiga inlägg för varje kanal.  
  • Du har redan viss erfarenhet från branschen, men det viktigaste är att du brinner för innehållsproduktion och kommunikation.   
  • Du har exempelvis studerat kommunikation, marknadsföring eller journalistik.  
  • Extra plus i kanten om du behärskar fotografering och/eller är ett some-proffs.  

Är du den innehållsproducent vi söker? Sök jobbet senast 12.12.2023. Ansökan och löneanspråk skickas till VD Freja Harkke på adressen freja.harkke@acomm.fi.

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och hoppas kunna påbörja anställningen så snart som möjligt. Freja svarar också på eventuella frågor via e-post eller per telefon: 040 5220 992.

Vi ser fram emot din ansökan!

Auli

Author Auli

More posts by Auli
Å Communications