Freja Harkke är Å Communications nya VD

Å Communications får ny verkställande direktör. Rekryteringen har skötts internt och till ny verkställande direktör har utsetts kundchef Freja Harkke.

Freja har jobbat med projektledning och försäljning på Å Communications sedan hösten 2021.

“Jag tackar styrelsen för deras förtroende och ser framemot att vidareutveckla Å:s verksamhet tillsammans med teamet. Jag önskar Sanna-Maria lycka till med de nya utmaningarna!”

Freja har en bakgrund i marknadsföring och kommunikation och har jobbat på ledande poster inom bland annat teknologi- och utbildningsbranschen.

Sanna-Maria Sarelius, Å:s verkställande direktör och delägare sedan år 2017, kommer att fortsätta arbeta inom marknadsföring och branding som företagare.

“Jag är oerhört glad att vi haft möjlighet att göra en intern rekrytering och jag är övertygad om att Å kommer att fortsätta blomstra under Frejas ledning.”

“Sarelius har gjort ett utmärkt jobb och hon har haft en avgörande roll i Å:s framgång säger styrelseordförande Tom Simola. Sarelius har varit med från starten och byggt upp Å:s verksamhet. Jag vill rikta ett stort tack till henne och samtidigt önska Å:s nya vd Freja Harkke välkommen i sitt nya uppdrag inom bolaget. Harkke har en bred kompetens som kommer att föra Å vidare mot nya framgångar.”

Freja Harkke tillträder den 1 oktober 2023. Sanna-Maria Sarelius avslutar sitt värv den 31 oktober.

Author Auli

More posts by Auli
Å Communications