Nyheter

Freja Harkke är Å:s nya projektchef  

Freja Harkke är Å:s nya projektchef

 

Vårt team har fått förstärkning av projektchef Freja Harkke! Freja tillträdde posten 1.9.2021 och kommer bl.a. att ha hand om Å:s projektledning och kundanskaffning.

1. Vem är du och hur hittade du hit? 

– Jag heter Freja och bor i centrala Åbo med mina två pojkar, min man och vår ögonfransgecko.

Historien om hur jag hittade Å Communications börjar med att jag läste lokaltidningen! I en intervju med Å:s vd Sanna nämndes det att byrån behövde stärka sin projektledning. Med 20 års erfarenhet av just detta, samt marknadsföring och kommunikation, tyckte jag att min bakgrund matchade Å:s rekryteringsbehov väldigt väl. Jag hörde av mig till Sanna och här jobbar jag nu!

Jag har tidigare arbetat i ledande positioner inom marknadsföring och kommunikation i teknologi-, utbildnings- och kulturbranschen samt som konsult med fokus på att stödja kunder i deras interna och externa kommunikation samt mediarelationer. 

2. Vad ser du mest fram emot med jobbet på Å? 

 Jag ser förstås fram emot att jobba med olika kundprojekt samt att lära känna Å:s kunder och samarbetspartners. Jag kommer också att jobba med att stärka nykundsanskaffningen, så det ska bli roligt och utmanande att ta sig an den biten. Å är ju ett växande företag och då finns det alltid behov av att utveckla tillvägagångssätt och processer. Jag har erfarenhet av den typen av utvecklingsarbete, så det är något jag gärna tar tag i. 

Men, för att ens försöka svara på frågan, ser jag mest fram emot att få jobba mångsidigt och lära mig nya saker. 

3. Beskriv din drömdag!

 Under min drömdag njuter jag av solen och värmen tillsammans med familjen, helst ombord på en segelbåt i vår vackra skärgård. Stockholms eller Kroatiens arkipelager duger nog också bra… Middagen äter vi på en mysig restaurang och den inleder jag med ett glas torrt och kallt bubbel – min favoritdryck. 

Kiva att ha dig med i svängarna Freja, varmt välkommen till Å! ❤

Veronica Aspelin

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications