Nyheter

God jul och gott nytt år!

God jul och gott nytt år!

År 2020 är snart i paket! Ett år fullt av ovisshet och snabb förändring, men också utveckling, nytänk och tillväxt. Vårt team har jobbat på distans, upprätthållit och skapat nya kundrelationer över skärmen, lett workshops och utbildningar på Teams och Zoom och lärt känna nya team-medlemmar över virtuella kaffepauser. Vi har testat nya arbetssätt och corona-anpassat våra projekt och tjänster. Snabb reaktionsförmåga och kort framförhållning har varit årets melodi. Vi är glada över att våra kunder har kunnat och velat stanna kvar hos oss, samtidigt som nya kundrelationer har etablerats.

I år har vi bl.a. jobbat med följande projekt:

År 2020 har vårt team också vuxit med flera nya anställda! Kommunikationsplanerare Veronica Aspelin började hos oss i januari, projektchef Hanna Sjöbring flyttade från Stockholm i april, grafiker Jake Papinaho hoppade med i teamet i augusti och Senior Web Developer Niko Kauranen i november. Läs mer om Jake och Niko här! Just nu letar vi efter en Junior Web Developer, läs mer om arbetsbeskrivningen här. I oktober flyttade vi från Logomo till Hansa och fr.o.m. mars får vi tillgång till vårt nyrenoverade kontor beläget i samma fastighet.

Vårt hårda arbete har också gett resultat ekonomiskt: vi nästan fördubblade vår omsättning på ett år och gör ett positivt resultat för tredje året i rad. Det betyder att vi kan fortsätta utveckla våra tjänster och processer samt satsa på fortbildning för att alltid kunna erbjuda våra kunder det färskaste kunnandet inom kommunikation och marknadsföring.

Nu säger vi stort tack till alla kunder och samarbetspartners för i år och vilar över julhelgen och mellandagarna (23.12–3.1). God jul och gott nytt år 2021!

Å-teamet

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications