Nyheter

Henrika Laurila är Å:s nya kundchef

Henrika Laurila är Å:s nya kundchef

 

Lär känna Å:s nya kundchef Henrika Laurila från Masku.

Jag

Maka, mamma till två pojkar och lite av en sportfåne. Jag tycker om att alla har det roligt och mår bra.

Vad förväntar jag mig och varför?

Jag förväntar mig att få vara med och förverkliga häftiga projekt tillsammans med Å:s proffsiga team, med nya intressanta kunder och projekt. Jag förhåller mig passionerat till projekt där jag får träffa olika slags mänskor, parter och branscher samt lösa ”problem” ur många olika perspektiv.

Jag har jobbat med marknadskommunikation och kunder i snart 15 år. Jag har erfarenhet av många olika branscher. Speciellt nära mitt hjärta ligger välmående-, livsmedels- och matbranscherna samt allt som handlar om barn.

Mitt kärnkunnande är strategisk planering, förverkligande, utveckling och ledning av försäljning, bränding, marknadsföring, koncept och projekt.

Jag kan med gott samvete konstatera att jag delar Å:s värderingar. Här får jag också möjligheten att mångsidigt utnyttja mitt kunnande och jobba med saker som är meningsfulla.

Min bakgrund?

Ursprungligen har jag logiskt nog utbildat mig till restaurangkock ;), men efter det har det hunnit flyta ganska mycket vatten i Auraå. Senare har jag utvecklat mitt kunnande inom servicedesign. Det har gett mig bra insikter när det kommer till att planera och jobba med ett mänsko- och kundnära grepp. Därtill har jag utbildat mig till en lösningsorienterad konsult. Via det har jag fått livsviktig förståelse för både mig själv och mina medmänskor, såväl i arbetslivet som i det civila.

I min portfölj finns alltså verktyg för att hitta både min och teamets maximala potential och utveckla den samt för att leda livets olika delområden med mild men effektiv hand.

Utöver jobbet?

På fritiden umgås jag med min familj. Jag är gift, har två barn och några (läs ganska många) djur 😊 .

Man hittar mig regelbundet på löpstigarna, dit jag styr för att kläcka nya, kreativa idéer. Löpningen balanserar jag med joga, pilates och meditation.

Jag älskar god mat och matlagning – när den inte är obligatoriskt 😊 .

Jag är också en ivrig DYI-mänska och jag njuter mycket av att se resultatet av mitt arbete. Jag har alltså oftast renoverings-, bygg- och pysselprojekt av olika storlek på gång både hemma och på stugan.

Veronica Aspelin

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications