Innehåll, varsågod

Content marketing eller innehållsmarknadsföring är en viktig del av företags- och organisationskommunikation i dag, oberoende av om den valda kanalen är en digital plattform eller en tryckt produkt.

Ett relevant och intressant innehåll skapar effektivt webbtrafik, ger mottagaren ett genuint mervärde och förstärker bilden av företagets kunnande.

Vi väljer kanalerna och verktygen så att de tjänar dina behov bäst och utformar budskapen så att de sticker ut i de valda miljöerna.

Flera av oss har redaktionell bakgrund, vilket betyder att vi ser på kommunikationslösningar ur perspektiv som tilltalar både medierna och konsumenterna.

Vi ser att all kommunikation kan vara innehållsmarknadsföring, oberoende av om det gäller att skapa lockande innehåll till en webbplats, att formge ett nyhetsbrev eller att planera en kampanj som sticker ut i sociala medier.

Också en modern årsberättelse, en läckert formgiven kundtidning eller en företagsvideo är i bästa fall innehållsmarknadsföring. Eftersom vi arbetar på tre språk får du vid behov innehåll på svenska, finska och engelska.

Besökare görs till kunder. Konverteringsoptimering och webbanalytik ligger alltid till grund för planeringen när vi bygger om din webbplats ­- eller skapar helt nya webbtjänster.

Kreativa lösningar

Våra kommunikationslösningar hjälper kunderna att nå sina strategiska mål. Resultatet blir bäst när vi jobbar i nära samarbete med kunden, oberoende av om det gäller att skapa en kommunikationsstrategi, ett varumärke för en produkt eller en tjänst, konceptplanering, storytelling om ditt företag, grafisk planering eller att utveckla en webbtjänst.

Kreativt, effektivt och flexibelt – det är Å Communications i ett nötskal.

Nära till nätverk

Vi hjälper våra kunder att hitta de skickligaste att utföra varje givet uppdrag. Ingen är lysande på allt, men i vårt nätverk finns det många lysande stjärnor, som fotografer, manusförfattare eller bloggare – eller ett partyband för företagets julfest. Å Communications ger dig och ditt projekt full service, engagerat och personligt. Vi sköter konkurrensutsättning, planering och produktion – till och med så effektivt att vi har kallats ”den utlokaliserade marknadsföringsavdelningen”.

Å Communications –

all den kommunikation som du behöver från en enda byrå.