Nyheter

Vi söker kundchef!

By 10/06/2022 juni 15th, 2022 No Comments

We’re hiring!

Njuter du av meningsfull kommunikation och ett livligt arbetstempo? Uppskattar du glädjen i smidigt samarbete, men kan också arbeta självständigt? Är du intresserad av webbutveckling och digital marknadsföring? Du kanske är den kollega vi söker!

Vi söker kundchef! 

Som Å:s kundchef får du ansvara för kundrelationer, leda intressanta projekt och koordinera olika produktioner. Du har lätt att umgås med människor, intresserar dig för saker och fenomen och håller trådarna stadigt i dina händer.

Vi önskar att du har

  • en lämplig utbildning
  • tidigare erfarenhet av att jobba som kundchef eller projektchef i reklam- eller kommunikationsbyrå och/eller som marknadsförings- och kommunikationschef
  • god samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för vår mångsidiga bransch.

Arbetsspråken är finska och svenska. Arbetet är ett heltidsarbete. Å:s anställda har möjlighet till flexibelt distansarbete. Arbetet inleds enligt överenskommelse, helst redan i augusti.

På Å Communications möts du av glada och trevliga kolleger, i ett nytt och trevligt kontor i Åbo centrum! I vår växande kommunikationsbyrå får du jobba med mångsidiga och inspirerande projekt.

Skicka din ansökan med löneönskemål till verkställande direktör Sanna-Maria Sarelius på sanna.sarelius@acomm.fi senast 30.6 kl. 23.59. För mera information ring Sanna-Maria på 040 730 6075.

Sanna-Maria Sarelius

Verkställande direktör
Kristiina Teppo

Author Kristiina Teppo

More posts by Kristiina Teppo
Å Communications