Uutiset

Tiimimme kasvaa!

Tiimimme kasvaa!

Keräsimme kesäkuussa roskat hyväntekeväisyysprojektiin Siisti Biitsi. Kuvassa Sanna Sarelius, Sam Sihvonen, Niko Kauranen, Hanna Sjöbring, Auli Falkenstam ja Jake Papinaho.

Kevään aikana tiimiimme liittyi web-kehittäjä Auli Falkenstam. Satakuntalaissyntyinen Auli on aikaisemmin työskennellyt mm. Briiffissä ja Fonectalla.

1. Mikä on sinun koulutus- ja työtaustasi?
– Monien eri opintojen ja työpaikkojen jälkeen päädyin opiskelemaan tietojenkäsittelyä ja löysin sieltä kutsumukseni. Olen työskennellyt nettisivujen parissa nyt yhdeksän vuotta.

2. Miksi halusit työskennellä Å:ssa?
– Minulle jäi todella hyvä fiilis paikasta käytyäni haastattelussa. En tuntenut Å Communicationsia entuudestaan, mutta Sannan (Sarelius, Å:n toimitusjohtaja) kertoman perusteella Å tuntui työpaikalta, joka vastaa arvojani.

3. Minkälaisia työtehtäviä odotat eniten työssäsi?
– Odotan mielenkiinnolla kaikenlaisia projekteja, joissa saan kehittää osaamistani ja joissa voin auttaa asiakasta. Haluan kehittää osaamistani kokonaisvaltaisesti.

4. Mitä sinä teet mieluiten vapaa-ajallasi?
– Suurimmaksi osaksi vapaa-aika kuluu nelivuotiaan poikani kanssa. Sen lisäksi pelaan tietokonepelejä, luen ja katson kauhuelokuvia.

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications