Uutiset

Uusia tyyppejä Å:ssa!

Uusia tyyppejä Å:ssa!

Jake Papinaho & Niko Kauranen

Elokuussa meillä aloitti uusi graafikko, kiipeilijä ja perheenisä, Jake Papinaho. Jake on kotoisin Minneapoliksesta, USA:sta ja muutti Suomeen Ruotsin kautta noin kymmenen vuotta sitten. Viimeisten vuosien aikana Jake on työskennellyt mainostoimistoissa Rovaniemellä, Hämeenlinnassa ja Tampereella, mutta vapaa-aika kuluu pääosin metsäretkillä perheen kanssa ja vapaakiipeilyn parissa.

– Haluan työskennellä yrityksessä, jonka arvot ovat lähellä omiani ja kasvaa osaksi tiimiä. Haluan myös käyttää hyväksi aikaisemmin oppimaani, mutta kuitenkin niin että minua haastetaan graafikkona. Å Communicationsilla saan työskennellä sellainen suunnittelun parissa, joka parantaa arkea, rakentaa kestävämpää yhteiskuntaa ja tukee terveellistä elämäntapaa, sanoo Jake.

Marraskuussa websuunnittelija- ja kehittäjä Niko Kauranen hyppäsi Å:n riveihin. Niko tulee työskentelemään Senior Web Developer roolissa. Nikolla on parinkymmenen vuoden kokemus sivustojen suunnittelusta, kehittämisestä ja konseptoinnista, ja viimeisen kolmentoista vuoden ajan Niko on tehnyt tätä työtä oman yrityksen Propellon kautta. Niko haluaa löytää kestäviä ratkaisuja, jotka säästävät aikaa ja tekevät asiakkaan arjesta hieman helpompaa. Vapaa-aikansa Niko kuluttaa pääosin musiikin parissa, erityisesti rumpujen kanssa.

– Olen saanut useita työtarjouksia vuosien saatossa, mutta juuri tässä kaikki palaset loksahtivat paikoilleen. Menneinä vuosina olemme tehneet monta yhteistyöprojektia, joten tiedän että työtapamme, arvot ja tavoitteemme ovat samoja, sanoo Niko.

– Jake ja Niko ovat molemmat osaavia, kokeneita monilahjakkuuksia ja sen lisäksi todella mukavia ihmisiä. Heillä on myös loistava musiikkimaku, minkä Å:n musanörtit ovat ilolla huomanneet, Å Communicationsin toimitusjohtaja Sanna-Maria Sarelius toteaa.

Tervetuloa tiimiin Jake & Niko!

Veronica Aspelin

Author Veronica Aspelin

More posts by Veronica Aspelin
Å Communications